Vast-mobiel integratie

Vast-Mobiel integratie Xelion

Provider onafhankelijke Vast-Mobiel integratie Xelion

Eindhoven – 08 juni 2015

De vast-mobiel integratie tussen mobiele telefoon en telefooncentrale is momenteel erg populair en vaak ook noodzakelijk. Medewerkers zijn een stuk beter bereikbaar, en ook niet onbelangrijk, het scheelt erg veel in de kosten.

De oplossingen die momenteel geboden worden vereisen dat netwerk, telefooncentrale en mobiele abonnementen bij één provider worden afgenomen. Dit is onhandig voor u als klant, omdat vaste en mobiele abonnementen vaak verschillende looptijden hebben.
Daarnaast is het duur en wordt de mogelijkheid om te switchen tussen telecomproviders tot nul gereduceerd omdat je vast zit aan één aanbieder.
Daar brengt Lucendis verandering in.

 

Alles via een app

Lucendis heeft in samenwerking met Xelion als eerste in de markt vast-mobiel integratie ontwikkeld die het mogelijk maakt om netwerk-onafhankelijk (KPN, Telfort, Vodafone, T-mobile etc.)  je mobiele telefoon te integreren met de telefooncentrale van de zaak. Daar heb je geen WiFi of 4G voor nodig. Waar GSM dekking is, werkt de app. Hierdoor kun je besparen op je toestellen op het bureau en het beheer daarvan, en bij internationaal bellen vanaf je mobiel tot wel 60%. Ook niet onbelangrijk, de app houdt werk en privé heel gemakkelijk gescheiden op je telefoon. Met de app kan de gebruiker bellen en gebeld worden met diens zakelijk nummer, heeft hij toegang tot het centrale bedrijfsadresboek, inzicht in beschikbaarheid van collega’s en nog veel meer handige mogelijkheden. De mobiel vervangt dus het vaste toestel. Vanaf nu kan een gebruiker mobiel bellen vanuit Groningen terwijl het lijkt alsof hij vanuit zijn kantoor in Maastricht belt.

Vast en mobiel scheiden

De Xelion app zorgt ervoor dat privé en zakelijk makkelijk worden gescheiden. Belt de gebruiker via de app, dan loopt het gesprek via de telefooncentrale van de zaak en wordt het zakelijke nummer weergegeven aan de persoon die gebeld wordt. Wil de gebruiker zakelijk niet bereikbaar zijn, dan kan dat automatisch (de app kent zijn werkrooster) of kan de status via de app aangepast worden. Bij uitgeschakelde zakelijke bereikbaarheid blijft de gebruiker gewoon bereikbaar op zijn mobiele nummer voor vrienden en privé contacten.
Zo wordt zakelijk en privé zowel qua bereikbaarheid als kosten gescheiden.

Over Lucendis & Xelion

Lucendis en Xelion ontwikkelen VoIP-oplossingen waarmee organisaties hun communicatie verbeteren. Naast een volwaardige telefonieoplossing beschikt Xelion 6 over zakelijk chat, sms, presence en corporate adresbook. De oplossing onderscheidt zich in gebruikersgemak en functionaliteit.

Lucendis en Xelion werken voortdurend aan oplossingen die voor gebruikers en klanten belangrijk zijn. Daardoor is Xelion in 2012 en 2014 verkozen tot beste telefonieoplossing in Nederland.
Inmiddels communiceren duizenden organisaties in Nederland en daarbuiten via ons.

Voor meer informatie zijn wij dan natuurlijk ook per telefoon bereikbaar op 040-8200000.

vast-mobiel integratie vast-mobiel integratie vast-mobiel integratie vast-mobiel integratie vast-mobiel integratie vast-mobiel integratie

Facebooklinkedinmail

De Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

Geachte relatie,

2015 staat weer voor de deur en geeft ons ook weer veel drive om er een beter en bovendien leuker jaar van te maken.
Wij willen dit niet alleen op het gebied van ICT en Documentmanagement oplossingen, maar ook heel graag op het sociaal en maatschappelijk vlak.
Mede daarom hebben wij besloten om dit jaar onze Kerst en Nieuwjaars wensen digitaal te versturen. De besparing die wij hiermee bewerkstelligen, aan porto en kaarten,  zetten wij graag door naar een goed en heel belangrijk doel. Dit jaar is dat de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. De Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS) maakt zich sterk voor mensen met Cystic Fibrosis. Voor veel mensen ook wel bekend als Taaislijmziekte.

Uit naam van Lucendis en al onze collega’s willen wij graag deze donatie doen die ook door u mogelijk wordt gemaakt. Doordat wij dit jaar meer dan duizend klanten digitaal onze kerst en nieuwjaarsgroet brengen, maal een besparing van 75 eurocent, kunnen wij dit jaar een bijdrage leveren aan het verbeteren van omstandigheden rondom deze slopende ziekte.

Voor iedereen,van ons allemaal, hele fijne kerstdagen en een gelukkig en vooral gezond 2015 !

Alle medewerkers van Lucendis.

Facebooklinkedinmail

Sublieme Scan en Print kwaliteit

Onze multifunctionals kunnen in verschillende snelheden printen, scannen en kopiëren. Het assortiment bestaat uit kleuren- en zwart-wit multifunctionals. Bovendien kunt u ook kiezen voor compacte, maar razendsnelle kantoorprinters of zelfs desktopscanners. Welk systeem u ook kiest, ze blinken allemaal uit in duurzaamheid, gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

 • Veelzijdig en multifunctioneel – printen, scannen, faxen en kopiëren met een grote diversiteit aan papierformaten.
 • Meer gebruiksgemak – dankzij het nieuwe, 9 inch kleuren touchscreen dat aanpasbaar is en heel erg intuïtief werkt voor gebruikers.
 • Verhoogde efficiëntie en effectiviteit – door de aanpasbaarheid van het MFP-panel, dubbelzijdig scannen, printen en kopiëren. Binnen ieder netwerk of ERP software kan worden geïntegreerd.
 • Ondersteun het milieu – met de nieuwe groene technologieën die het energieverbruik en de milieu-impact verlagen.
 • Security – Veilig werken en uw apparatuur goed kunnen managen moet tegenwoordig vanzelfsprekend zijn. Onze apparatuur en software laat iets aan het toeval over.
 • Follow You – Iedereen die gebruik maakt van modern en dus flexibel werken kan binnen ieder bekend netwerk, met ieder gewenst device, altijd gebruik maken van onze apparatuur.
 • Kwaliteit – Kenmerkend voor onze apparatuur is het feit dat deze voor een groot deel uit gerecycled materiaal bestaan. De afdrukkwaliteit staat op eenzame hoogte als het gaat om zwart of kleur. Het scanproces is dusdanig efficiënt dat u al op lage resolutie goed leesbare PDF documenten kunt produceren die kunnen worden opgenomen binnen onze document management systemen.

Kortom, zoekt u betrouwbare apparatuur waarmee u uw medewerkers helpt om efficiënter en effectiever te werken dan bent u, in combinatie met onze service en expertise op documentmanagement gebied bij Lucendis aan het juiste adres.

 

Wanneer u vrijblijvend en professioneel advies wil over toepassingen en de juiste inzetbaarheid dan kunt u ons altijd bereiken op 040-8200000. 

Facebooklinkedinmail

Digitaliseren is meer dan alleen papier scannen

In 1975 werd er voor het eerste gesproken over ‘het papierloze kantoor’. George Pake, toentertijd CEO van Xerox, voorspelde op 30 juni 1975 in een nieuwsbericht dat binnen 20 jaar al het papier in organisaties verdwenen zou zijn. Inmiddels zijn we erachter dat dat een utopie is en spreken we liever over een ‘papierarm bureau’. Hoe dan ook is er een trend waarneembaar waarbij bedrijfsinformatie steeds vaker digitaal gedeeld wordt.

Veel mensen denken bij digitaliseren aan het scannen van papier. Digitalisering gaat in de praktijk veel verder. Het is het verwerken en het digitaal beschikbaar maken van informatie, zodat deze toegankelijk wordt voor bepaalde personen. Wie wat aan kan en vanaf welke locatie is ook onderdeel van digitalisering. Zo kunnen er verschillende redenen zijn voor een organisatie om te gaan digitaliseren.

 • Geen transport meer van papieren documenten
 • Verkleinen van de kans op zoekraken van documenten
 • Verhogen efficiëntie bedrijfsprocessen
 • Kostenbesparing
 • Geen dubbele dossiers meer nodig
 • Sneller en beter klanten kunnen helpen
 • Voldoen aan wet- en regelgeving
 • Minimaliseren van menselijke handelingen
 • Meer structuur door gestandaardiseerde automatisering
 • Verhogen van effcetiviteit van uw medewerkers
 • Vele vierkante meters aan analoog archief opruimen en beter inztten voor uw kernactivititen

Naast het omzetten van papieren documenten naar digitale documenten is er nog de vraag hoe werknemers om moeten gaan met documenten die al digitaal zijn, bijvoorbeeld omdat ze de documenten zelf geproduceerd hebben, of omdat ze binnenkomen via de mail. Een document management systeem als Content Central van Lucendis is hier bij uitstek geschikt voor. Het is gespecialiseerd in het structureel opslaan van documenten, ongeacht de bron waar ze vandaan komen (papier, e-mail, Word, Excel, ERP output etc.). Niet voor niets zijn steeds meer bedrijven zich aan het oriënteren op de mogelijkheden van document management software.

Document Management

Document Management is eigenlijk niks nieuws. We verwerken al documenten sinds het bestaan van papier. De computer en daarna het internet hebben onze manier van werken in een stroomversnelling gebracht.

Nu zitten we in een informatietijdperk waar we voor andere uitdagingen staan in onze manier van werken. Elke twee jaar verdubbeld onze hoeveelheid informatie.

Dit vraagt om slimme oplossingen op het gebied van efficiency, flexibiliteit en toegankelijkheid. Dit alles zit in het document management systeem van Lucendis.

 Document management software

Content Central van Lucendis is de nieuwe standaard als het gaat om document management  systemen. Het is een software pakket dat zich kenmerkt door de combinatie van een uitgebreid scala aan mogelijkheden op het gebied van document beheer en een opvallende hoge gebruiksvriendelijkheid. Dat alles wordt aangeboden tegen zeer aantrekkelijke tarieven, waardoor het pakket ook geschikt is voor bedrijven in het MKB.

Gebruikers hebben toegang tot de applicatie middels een standaard internet browser zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox, of Google Chrome. Iedere handeling in ons Document Management systeem gebeurt binnen deze internet browser. Van capturing , indexeren, en ophalen van documenten tot het goedkeuren en distribueren ervan. Een browserbased applicatie biedt belangrijke voordelen, waaronder snelle implementatie en inloggen op iedere mogelijke locatie. Daarnaast is Content Central zo ingericht dat gebruikers zo min mogelijk tijd bezig zijn met alles wat bij document verwerking en distributie komt kijken. Documenten en andere soorten bestanden worden automatisch binnengehaald vanuit document scanners, netwerk mappen, en e-mail accounts. Content Central zet deze gescande beelden om in fullysearchable PDF bestanden, waardoor alle documenten snel teruggevonden kunnen worden (ideaal dus voor document beheer en archivering!). Vervolgens bieden geïntegreerde e-mail en fax functionaliteiten de mogelijkheid om documenten te distribueren.

Ondanks de gebruiksvriendelijkheid van ons systeem kan het voorkomen dat gebruikers (technische) ondersteuning wensen. In dat geval kunnen ze  via telefoon of e-mail contact opnemen met Lucendis. Onze medewerkers staan hen graag te woord.

Het beste van alles is dat al deze functionaliteiten gebundeld zijn in één compleet pakket voor een betaalbare prijs. Er wordt slechts betaald voor het aantal gebruikers en niet voor combinaties van modules die later onverwacht uitgebreid dienen te worden. Deze kostenstructuur past bij Lucendis; transparant en doelgericht.

Bent u geinteresseerd geraakt en wilt u direct informatie? Bel ons a.u.b. en wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.

040-8200000

 

Facebooklinkedinmail

Uw contracten zijn geld waard

Nieuwsgierig naar deze unieke mogelijkheid om goed te innoveren? Lees snel verder en begin vandaag… 

Lucendis; Een ICT en Documentmanagement dienstverlener.

Uw bestaande Printer/MFP/IT/TELECOM overeenkomst is geld waard!

U wilt geen langlopende contracten!

U wenst goed geadviseerd te worden!

U wilt echte Service!

U wil geld besparen!

Lucendis staat voor sublieme services, flexibele overeenkomsten, kortlopende contracten mogelijk en lage kosten als u dan toch moet printen, kopiëren, faxen, bellen of hosten!

Vraag vandaag nog gratis een analyse en rapportage aan van uw bestaande contract(en) en bespaar nog voor 2014.

(Het overnemen van uw bestaande contract is in 80% van de gevallen zinvol)

Bel 040-8200000 en vraag naar onze adviseurs

Facebooklinkedinmail

Lucendis en Olivetti, een professionele keus

Wij willen u als klant volledig digitaliseren, ontzorgen en helpen in het proces van continu verbeteren. Omdat wij hoge verwachtingen bij u creëren en deze zelfs willen overtreffen selecteren wij partners van het allerhoogste niveau.

Naast software developers, Hosting providers willen wij werken met aanbieders van sublieme office apparatuur met de hoogste kwaliteit, inzetbaarheid en bedrijf continuïteit.

Om deze reden is één van onze belangrijkere partners Olivetti Nederland geworden. Inmiddels bestaat het Italiaanse Olivetti meer dan 100 jaar! Het bedrijf werd opgericht in 1908 door Camillo Olivetti met als doel het fabriceren van schrijfmachines.

Nu, zo’n 100 jaar later, is er natuurlijk heel wat veranderd, maar het doel van de schrijfmachines te weten: het doorgeven van informatie, is nu nog steeds van toepassing. Het huidige producten programma is zeer breed en bestaat onder meer uit, printers, multifunctionals, faxen, kassa’s, computers, tablets, whiteboards en rekenmachines. Lees verder.

Naast hardware wordt er sterk ingezet op dienstverlening en software ten behoeve van digitalisering en automatisering van werkplekken.

Wereldwijd heeft Olivetti in meer dan 50 landen verkooporganisaties. Sinds 2003 is Olivetti onderdeel van de Telecom Italia Groep. Dit is een Italiaanse multinational met een jaaromzet van ca. 30 miljard euro. Olivetti levert over de gehele wereld oplossingen voor zowel MKB als Multinationals waaronder Banken, Accountancy, Onderwijs, Farmacie, Transport, Productie en Overheden.

Een aantal speerpunten die sterk overeenkomen met Lucendis en Olivetti zijn:

 1. Klant gedreven
 2. Kwaliteitsmanagement
 3. Duurzaam ondernemen
 4. Transparantie
 5. Eerlijkheid
 6. Loyaliteit

Lucendis en Olivetti hebben elkaar gevonden en zijn continu gezamenlijk bezig om op ieder niveau van dienstverlening te excelleren voor u.

 

Samen willen wij u zeggen: “We are part(ner) of your solution”

 

Facebooklinkedinmail

Duidelijk en Flexibel

Wie heeft er niet mee te maken? Langlopende en onduidelijke contracten die u maandelijks veel geld kosten. Daarnaast voldoet de beloofde service ook niet aan uw verwachtingen. Als grootste verassing wordt dat, reeds ongewenste contract ook nog eens met procenten tegelijk, ieder jaar, geïndexeerd. Zo verdwijnt uw initieel behaalde voordeel op de leverancier mogelijk al het eerste jaar. Waarom accepteren zoveel bedrijven dit? Waarom accepteert u dit? In onze ogen moet dit 180 graden anders. Wilt u ook weten hoe?

Beoogde dienstverlening ten aanzien van oplossingen in de ICT en vooral in het segment van printen en kopiëren wordt vaak in contracten vastgelegd die soms wel een looptijd hebben van 72 maanden. Ook onderliggende Service Level Agreements zijn hieraan gekoppeld en spreken over respons- en reparatietijd, servicecalls, escalaties en andere interessante KPI’s.

Kortom alles wat u maar wenst wordt beloofd en misschien ook nog eens vastgelegd.

Maar wat als er echt iets gebeurt? Komt men de gecreëerde verwachting dan na? Onderzoek leert dat er maar al te vaak kleine lettertjes komen bovendrijven waarvan niemand het bestaan wist en die er toe leiden dat de gecreëerde verwachtingen en oplossingen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

In onze ogen leiden contracten vaak tot gedongen relaties tussen leverancier en klant waar niemand nog vreugde aan beleefd.

Grote ergernissen, frustraties die bovendien heel erg veel geld kosten, waarom doen partners zichzelf dit aan?

Lucendis gelooft hier niet meer in. In een wereld waarin wij flexibel moeten zijn om te overleven, om ons snel aan te passen aan veranderingen en waar er door iedereen moet worden gelet op de kosten is geen plek meer voor de zogenaamde wurgcontracten.

De visie van Lucendis en onze mensen is volledig gericht op het verhogen van efficiency binnen werkprocessen.

Efficiënter werken dient natuurlijk hand in hand te gaan met effectiever werken. Door uw collega’s beter te faciliteren op hun werkplek met betere werkprocessen en snellere informatievoorziening dient u beide doelen en is er ruimte gekomen voor het proces van continu verbeteren en hiermee dus ook Operational Excellence. Wie wil dit niet?

Lucendis helpt u met dit proces door u te voorzien van gecentraliseerde informatie uit al uw werkprocessen zoals documenten, email en andere content uit uw in- en output uit uw werkprocessen. Door uw werkplekken, servers, software, telefonie en zelfs uw printers volledig te hosten helpen wij u veel verder door te besparen op hoge kosten en investeringen.

Waar wij enige tijd nog spraken over printen, scannen, documentmanagent, telefonie en werkplekbeheer, spreken wij nu over CONNECT 360; Ons full service concept is er op gericht om u volledig integraal te ontzorgen met uw volledige office ICT.

1. Aanspreekpunt.

1. Flexibele overeenkomst.

1. Heldere service level agreement.

1. Looptijd.

1. Herkenbare dienstverlening.

1. Portal voor Documentmanagement, Werkplek, Telefonie, en al uw afdruk en scanapparatuur.

Iedereen volledig digitaal is ons uitgangspunt. Wij dragen binnen ons concept Connect 360, zorg het coachen van uw medewerkers om altijd digitaal te denken en te handelen. Wij helpen om hen te inspireren en te motiveren om processen en de in- en output continu te verbeteren. Wij helpen u met het minimaliseren van uw afdrukapparatuur zoals print-, kopieer, fax en scanapparatuur. Hierdoor kunt u oprecht stellen naar al uw stakeholders dat u het maatschappelijk, verantwoord en bovenal duurzaam ondernemen structureel aanpakt.

Lucendis bepaalt samen met u een heldere digitale koers.

Laat ons u helpen met een gedegen analyse van uw contract en wij maken vrijblijvend een inventarisatie uw ICT situatie en gedegen business case voor een zekere en duidelijke toekomst. Kunt u niet wachten belt u ons dan direct op 0406800000.

U kunt zich ook digitaal aanmelden zodat wij direct contact opnemen met u.

Facebooklinkedinmail

Connect 360

In maart van dit jaar hebben wij u geïnformeerd over onze naamsverandering. Door onze groei en ons streven om continu te verbeteren, ten behoeve van het vergroten van uw tevredenheid gaan wij u voortaan voorzien van relevante informatie welke u gaat helpen uw werkprocessen te optimaliseren.

Informatie over kennis en innovatie op het gebied van digitalisering en automatisering van uw bedrijfsprocessen binnen uw kantooromgeving. Het continu verbeteren van effectiviteit en efficiency is noodzakelijk voor uw bedrijf, uw medewerkers en uw klanten.

Ons concept – CONNECT360 – en de gelijknamige nieuwsbrief gaat u helpen om uw digitaliseringsstrategie verder vorm te geven en tevens deze efficiënt en effectief door te voeren binnen uw organisatie met als doel uw kosten te verlagen, uw klanten beter te helpen en daardoor uw marktpositie te verbeteren.

WIJ HOUDEN U OP DE HOOGTE!

 

Facebooklinkedinmail

Document management in 6 stappen

 

Uw documenten en informatie op orde: Enkele Tips voor een effectieve aanpak.

Waar moet u beginnen om document management tot een succes te maken? En: wat hebt u precies nodig aan kennis, hardware, software en infrastructuur om dit mogelijk te maken? We helpen u concreet op weg te helpen met dit zes stappenplan.

1.     Betrek uw werknemers;

Documenten management begint, zoals alle processen, input en output bij het management van mensen. Of het nu werknemers zijn, leveranciers, partners of uw klanten, zonder de juiste Visie, strategie, intenties en aandacht gaat er geen plan succesvol worden.

Betrek alle stakeholders dus op tijd in de communicatie, overleggen, plannen en doelen. Goede communicatie is het halve werk en zorgt voor het noodzakelijke draagvlak.

Laat mensen bijvoorbeeld  meer digitaal werken. Door het coachen van uw werknemers valt er al veel te winnen op digitalisering. Digitalisering is ten slotte noodzakelijk voor automatisering.

2.      Breng uw huidige informatie- en documentstromen in kaart;

Denk aan alle in- en uitgaande post, e-mails (met bijlagen), facturen, pakbonnen en bijvoorbeeld werkbonnen binnen uw organisatie. Denk ook aan alle fysieke en digitale bestanden die u en uw werknemers zelf aanmaken en alle gegevens die via ICT systemen binnenkomen (zoals klantgegevens). Zet alle verschillende data- of documenttypes onder elkaar en zet erachter waar deze binnenkomen in welke vorm (digitaal / fysiek), hoe vaak (aantal) en welke route het document aflegt binnen uw organisatie (verwerking, gebruik en opslag). Vraag uw mensen ook  naar feedback en maak duidelijk of documenten daadwerkelijk zijn benoemd in uw kwaliteitsmanagement of in werkinstructies. Er worden namelijk veel zelf gemaakte documenten gehanteerd door werknemers omdat deze “makkelijk” zouden zijn. Bepaal of deze documenten daadwerkelijk noodzakelijk zijn en moeten worden opgenomen binnen het documentmanagement

3.      Bepaal uw strategie, doelstellingen en team;

Wat moet sneller en wat moet beter? Bedenk welke processen voor verbetering vatbaar zijn. Formuleer concrete doelen, zoals: facturen moeten altijd en overal beschikbaar zijn. Of: klantgegevens moeten makkelijk vindbaar zijn. Stippel vervolgens een route uit om uw doelen voor elkaar te krijgen.

Dus:

 • Binnen hoeveel tijd wil ik dit voor elkaar hebben?
 • Welke stappen zijn daarvoor nodig?
 • Is dit mogelijk binnen mijn organisatie?
 • Hoeveel gaat me dat kosten?
 • Hoeveel, tijd en/ of geld, gaat me dat (ongeveer) opleveren? 
 • Wie kan mij binnen de organisatie helpen om dit project goed af te ronden.

Vraag bij het in kaart brengen en het bepalen van uw doelen en strategie de hulp van een IT-specialist. Als uw binnen uw organisatie niemand hebt die uw kan helpen, schakel dan een externe adviseur in die van wanten weet op het gebied van document management.

4.      Werken in de Cloud of niet?

De wereld van document management systemen wordt steeds meer diverser. Er zijn verschillende vormen van Document Management Systemen. Een belangrijke afweging die uw moet maken bij uw keuze, is: gaat u voor een oplossing binnen uw eigen ICT omgeving of kiest u  voor een oplossing vanuit de cloud ?Opslaan en werken vanaf uw eigen server is vaak duurder dan een cloud-oplossing, maar met een eigen server hebt u wel een systeem dat goed aansluit op uw bedrijfsprocessen. Het grootste voordeel van een cloud-oplossing is de prijs, maar deze moet wel passen bij de door U gewenste processen. Het is goed om online een zoektocht te starten om te zien wat de opties zijn en welke pakketten mogelijk bij u passen. Ga in gesprek met de aanbieders die u aanspreken en kijk samen wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Wees kritisch en vraag hoe ze u precies gaan helpen. Vraag ook aan collega-ondernemers voor welke oplossing zij hebben gekozen en waarom.

5.      Systemen en processen op elkaar afstemmen

Van uw boekhoudprogramma schakelt u via internetbankieren naar uw loonadministratie en nog even naar uw harde schijf op zoek naar die ene factuur die u gisteren vanuit uw mail ergens hebt opgeslagen. Hoe makkelijk zou het zijn om alles in één toepassing bij elkaar te hebben?  Document management kunt u koppelen aan uw primaire systemen, bijvoorbeeld een financieel systeem voor facturering of boekhouding. U kunt uw document management systeem als het ware over die systemen heen leggen, de interfaces op elkaar aansluiten. Bij de meeste systemen kunt u dit vrij eenvoudig doen. Vraag van tevoren aan de aanbieder van het document management systeem of dit mogelijk is met de programma’s die jij gebruikt en hoe dit makkelijk te integreren is.

6.      Kies een betrouwbare partner

Bij het kiezen van een document management oplossing is het heel belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare partner, die u kan helpen bij het omzetten van uw huidige documentstromen naar het document management systeem (migreren). Maar automatiseren op zich is nog geen optimaliseren. Vaak kan het een stuk slimmer. Een IT-partner of kantoor automatiseerder die klaar staat om mee te sparren kan u veel opleveren. Als u voor een bepaalde partner kiest is het zaak goede afspraken te maken en deze vast te leggen. Denk aan een migratiedocument, Service Level Agreement (SLA) en Exit strategie.

Met dit document hopen wij u alvast te helpen om uw ideeën beter vorm te geven en toe te werken naar een goed plan van aanpak.

Natuurlijk kunnen wij u ondersteunen bij deze verbetering voor uw organisatie. Wij nemen graag contact met u op als u vrijblijvend een oriënterend gesprek wil hebben met 1 van onze consultants.

Met vriendelijke groeten,

Team LUCENDIS

Wanhopig

Facebooklinkedinmail
De nieuwe naam van IPG Holland is Lucendis.

Lucendis is de nieuwe naam van IPG Holland

Met gepaste trots brengen we u op de hoogte van de naamswijziging van IPG Holland.

Al meer dan 12 ½ jaar is IPG Holland de vertrouwde partner voor print- en scanoplossingen. De laatste jaren hebben we ons meer en meer ontwikkeld als partner op het gebied van klant- en procesgerichte documentoplossingen.

Ons klantenbestand is in de afgelopen jaren, zowel nationaal als internationaal, aanzienlijk gegroeid en daarnaast heeft IPG Holland ook haar productaanbod en dienstverlening verder uitgebouwd met kostenbesparende IT-werkplek beheer & vast-mobiel integratie (VoIP) oplossingen.

Wij zijn van mening dat de naam IPG Holland, International Printing Group Holland, door de uitbreiding van ons portfolio niet meer voldoende aansluit op onze dienstverlening. Daarom is besloten per 10 maart 2014 de naam IPG Holland te wijzigen in:

Lucendis

 

Kijk rond op onze vernieuwde website en proef onze nieuwe identiteit.

Heeft u interesse in één van onze innovatieve oplossingen of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 040-820 00 00  0f stuur een mail via ons contactformulier.

Facebooklinkedinmail