Duidelijk en Flexibel

0 Flares 0 Flares ×

Wie heeft er niet mee te maken? Langlopende en onduidelijke contracten die u maandelijks veel geld kosten. Daarnaast voldoet de beloofde service ook niet aan uw verwachtingen. Als grootste verassing wordt dat, reeds ongewenste contract ook nog eens met procenten tegelijk, ieder jaar, geïndexeerd. Zo verdwijnt uw initieel behaalde voordeel op de leverancier mogelijk al het eerste jaar. Waarom accepteren zoveel bedrijven dit? Waarom accepteert u dit? In onze ogen moet dit 180 graden anders. Wilt u ook weten hoe?

Beoogde dienstverlening ten aanzien van oplossingen in de ICT en vooral in het segment van printen en kopiëren wordt vaak in contracten vastgelegd die soms wel een looptijd hebben van 72 maanden. Ook onderliggende Service Level Agreements zijn hieraan gekoppeld en spreken over respons- en reparatietijd, servicecalls, escalaties en andere interessante KPI’s.

Kortom alles wat u maar wenst wordt beloofd en misschien ook nog eens vastgelegd.

Maar wat als er echt iets gebeurt? Komt men de gecreëerde verwachting dan na? Onderzoek leert dat er maar al te vaak kleine lettertjes komen bovendrijven waarvan niemand het bestaan wist en die er toe leiden dat de gecreëerde verwachtingen en oplossingen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

In onze ogen leiden contracten vaak tot gedongen relaties tussen leverancier en klant waar niemand nog vreugde aan beleefd.

Grote ergernissen, frustraties die bovendien heel erg veel geld kosten, waarom doen partners zichzelf dit aan?

Lucendis gelooft hier niet meer in. In een wereld waarin wij flexibel moeten zijn om te overleven, om ons snel aan te passen aan veranderingen en waar er door iedereen moet worden gelet op de kosten is geen plek meer voor de zogenaamde wurgcontracten.

De visie van Lucendis en onze mensen is volledig gericht op het verhogen van efficiency binnen werkprocessen.

Efficiënter werken dient natuurlijk hand in hand te gaan met effectiever werken. Door uw collega’s beter te faciliteren op hun werkplek met betere werkprocessen en snellere informatievoorziening dient u beide doelen en is er ruimte gekomen voor het proces van continu verbeteren en hiermee dus ook Operational Excellence. Wie wil dit niet?

Lucendis helpt u met dit proces door u te voorzien van gecentraliseerde informatie uit al uw werkprocessen zoals documenten, email en andere content uit uw in- en output uit uw werkprocessen. Door uw werkplekken, servers, software, telefonie en zelfs uw printers volledig te hosten helpen wij u veel verder door te besparen op hoge kosten en investeringen.

Waar wij enige tijd nog spraken over printen, scannen, documentmanagent, telefonie en werkplekbeheer, spreken wij nu over CONNECT 360; Ons full service concept is er op gericht om u volledig integraal te ontzorgen met uw volledige office ICT.

1. Aanspreekpunt.

1. Flexibele overeenkomst.

1. Heldere service level agreement.

1. Looptijd.

1. Herkenbare dienstverlening.

1. Portal voor Documentmanagement, Werkplek, Telefonie, en al uw afdruk en scanapparatuur.

Iedereen volledig digitaal is ons uitgangspunt. Wij dragen binnen ons concept Connect 360, zorg het coachen van uw medewerkers om altijd digitaal te denken en te handelen. Wij helpen om hen te inspireren en te motiveren om processen en de in- en output continu te verbeteren. Wij helpen u met het minimaliseren van uw afdrukapparatuur zoals print-, kopieer, fax en scanapparatuur. Hierdoor kunt u oprecht stellen naar al uw stakeholders dat u het maatschappelijk, verantwoord en bovenal duurzaam ondernemen structureel aanpakt.

Lucendis bepaalt samen met u een heldere digitale koers.

Laat ons u helpen met een gedegen analyse van uw contract en wij maken vrijblijvend een inventarisatie uw ICT situatie en gedegen business case voor een zekere en duidelijke toekomst. Kunt u niet wachten belt u ons dan direct op 0406800000.

U kunt zich ook digitaal aanmelden zodat wij direct contact opnemen met u.

Facebooklinkedinmail