Hele fijne Kerstdagen en een succesvol 2015 gewenst!

0 Flares 0 Flares ×

Geachte relatie,

Het is alweer een jaar geleden dat wij u hartelijke en fijne kerstdagen hebben gewenst. Na een jaar hard werken zien wij ook dit jaar weer een groei in klanttevredenheid.
Wij willen u wederom danken voor het feit dat u onze klant bent, blijft en misschien wel wordt in 2015.

2015 staat weer voor de deur en geeft ons ook weer veel drive om er een beter en bovendien leuker jaar van te maken.
Wij willen dit niet alleen op het gebied van ICT en Documentmanagement oplossingen, maar ook heel graag op het sociaal en maatschappelijk vlak.
Mede daarom hebben wij besloten om dit jaar onze Kerst en Nieuwjaars wensen digitaal te versturen. De besparing die wij hiermee bewerkstelligen, aan porto en kaarten,  zetten wij graag door naar een goed en heel belangrijk doel. Dit jaar is dat de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. De Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS) maakt zich sterk voor mensen met Cystic Fibrosis. Voor veel mensen ook wel bekend als Taaislijmziekte.

Uit naam van Lucendis en al onze collega’s willen wij graag deze donatie doen die ook door u mogelijk wordt gemaakt. Doordat wij dit jaar meer dan duizend klanten digitaal onze kerst en nieuwjaarsgroet brengen, maal een besparing van 75 eurocent, kunnen wij dit jaar een bijdrage leveren aan het verbeteren van omstandigheden rondom deze slopende ziekte.

Voor iedereen,van ons allemaal, hele fijne kerstdagen en een gelukkig en vooral gezond 2015 !

Alle medewerkers van Lucendis.

Facebooklinkedinmail