Lucendis en Olivetti, een professionele keus

0 Flares 0 Flares ×

Wij willen u als klant volledig digitaliseren, ontzorgen en helpen in het proces van continu verbeteren. Omdat wij hoge verwachtingen bij u creëren en deze zelfs willen overtreffen selecteren wij partners van het allerhoogste niveau.

Naast software developers, Hosting providers willen wij werken met aanbieders van sublieme office apparatuur met de hoogste kwaliteit, inzetbaarheid en bedrijf continuïteit.

Om deze reden is één van onze belangrijkere partners Olivetti Nederland geworden. Inmiddels bestaat het Italiaanse Olivetti meer dan 100 jaar! Het bedrijf werd opgericht in 1908 door Camillo Olivetti met als doel het fabriceren van schrijfmachines.

Nu, zo’n 100 jaar later, is er natuurlijk heel wat veranderd, maar het doel van de schrijfmachines te weten: het doorgeven van informatie, is nu nog steeds van toepassing. Het huidige producten programma is zeer breed en bestaat onder meer uit, printers, multifunctionals, faxen, kassa’s, computers, tablets, whiteboards en rekenmachines. Lees verder.

Naast hardware wordt er sterk ingezet op dienstverlening en software ten behoeve van digitalisering en automatisering van werkplekken.

Wereldwijd heeft Olivetti in meer dan 50 landen verkooporganisaties. Sinds 2003 is Olivetti onderdeel van de Telecom Italia Groep. Dit is een Italiaanse multinational met een jaaromzet van ca. 30 miljard euro. Olivetti levert over de gehele wereld oplossingen voor zowel MKB als Multinationals waaronder Banken, Accountancy, Onderwijs, Farmacie, Transport, Productie en Overheden.

Een aantal speerpunten die sterk overeenkomen met Lucendis en Olivetti zijn:

  1. Klant gedreven
  2. Kwaliteitsmanagement
  3. Duurzaam ondernemen
  4. Transparantie
  5. Eerlijkheid
  6. Loyaliteit

Lucendis en Olivetti hebben elkaar gevonden en zijn continu gezamenlijk bezig om op ieder niveau van dienstverlening te excelleren voor u.

 

Samen willen wij u zeggen: “We are part(ner) of your solution”

 

Facebooklinkedinmail