Vast-mobiel integratie

Vast-Mobiel integratie Xelion

0 Flares 0 Flares ×

Provider onafhankelijke Vast-Mobiel integratie Xelion

Eindhoven – 08 juni 2015

De vast-mobiel integratie tussen mobiele telefoon en telefooncentrale is momenteel erg populair en vaak ook noodzakelijk. Medewerkers zijn een stuk beter bereikbaar, en ook niet onbelangrijk, het scheelt erg veel in de kosten.

De oplossingen die momenteel geboden worden vereisen dat netwerk, telefooncentrale en mobiele abonnementen bij één provider worden afgenomen. Dit is onhandig voor u als klant, omdat vaste en mobiele abonnementen vaak verschillende looptijden hebben.
Daarnaast is het duur en wordt de mogelijkheid om te switchen tussen telecomproviders tot nul gereduceerd omdat je vast zit aan één aanbieder.
Daar brengt Lucendis verandering in.

 

Alles via een app

Lucendis heeft in samenwerking met Xelion als eerste in de markt vast-mobiel integratie ontwikkeld die het mogelijk maakt om netwerk-onafhankelijk (KPN, Telfort, Vodafone, T-mobile etc.)  je mobiele telefoon te integreren met de telefooncentrale van de zaak. Daar heb je geen WiFi of 4G voor nodig. Waar GSM dekking is, werkt de app. Hierdoor kun je besparen op je toestellen op het bureau en het beheer daarvan, en bij internationaal bellen vanaf je mobiel tot wel 60%. Ook niet onbelangrijk, de app houdt werk en privé heel gemakkelijk gescheiden op je telefoon. Met de app kan de gebruiker bellen en gebeld worden met diens zakelijk nummer, heeft hij toegang tot het centrale bedrijfsadresboek, inzicht in beschikbaarheid van collega’s en nog veel meer handige mogelijkheden. De mobiel vervangt dus het vaste toestel. Vanaf nu kan een gebruiker mobiel bellen vanuit Groningen terwijl het lijkt alsof hij vanuit zijn kantoor in Maastricht belt.

Vast en mobiel scheiden

De Xelion app zorgt ervoor dat privé en zakelijk makkelijk worden gescheiden. Belt de gebruiker via de app, dan loopt het gesprek via de telefooncentrale van de zaak en wordt het zakelijke nummer weergegeven aan de persoon die gebeld wordt. Wil de gebruiker zakelijk niet bereikbaar zijn, dan kan dat automatisch (de app kent zijn werkrooster) of kan de status via de app aangepast worden. Bij uitgeschakelde zakelijke bereikbaarheid blijft de gebruiker gewoon bereikbaar op zijn mobiele nummer voor vrienden en privé contacten.
Zo wordt zakelijk en privé zowel qua bereikbaarheid als kosten gescheiden.

Over Lucendis & Xelion

Lucendis en Xelion ontwikkelen VoIP-oplossingen waarmee organisaties hun communicatie verbeteren. Naast een volwaardige telefonieoplossing beschikt Xelion 6 over zakelijk chat, sms, presence en corporate adresbook. De oplossing onderscheidt zich in gebruikersgemak en functionaliteit.

Lucendis en Xelion werken voortdurend aan oplossingen die voor gebruikers en klanten belangrijk zijn. Daardoor is Xelion in 2012 en 2014 verkozen tot beste telefonieoplossing in Nederland.
Inmiddels communiceren duizenden organisaties in Nederland en daarbuiten via ons.

Voor meer informatie zijn wij dan natuurlijk ook per telefoon bereikbaar op 040-8200000.

vast-mobiel integratie vast-mobiel integratie vast-mobiel integratie vast-mobiel integratie vast-mobiel integratie vast-mobiel integratie

Facebooklinkedinmail