” Choose a job you love and you will never have to work a day in your life “

Werken is zo’n belangrijk onderdeel van ons leven dat wij iedereen zoveel mogelijk plezier en tevredenheid toewensen en er ook iedere dag ons best voor zullen doen om onze collega’s daarbij te helpen en het goede voorbeeld te geven.

Mensen die succesvol zijn werken, sporten of creëren op basis van hun intrinsieke motivatie. Deze drijfveren die volledig uit jezelf komen en mensen tot grootse prestaties sturen hopen wij ook bij onze collega’s te aan te treffen.

Omdat wij blijven groeien en deze groei heel graag doorzetten en goed willen managen zoeken wij goede, intrinsiek gemotiveerde collega’s die graag werkzaam zijn in de wereld van ICT.

Lucendis is een full service ICT dienstverlener op het gebied van digitalisering van werkprocessen en volledige kantooromgevingen.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures openstaan;

 

Systeem en Netwerkbeheerder

Je bent verantwoordelijk voor het direct en indirect beheren van de Cloud en VoIP-omgevingen voor onze klanten. Uiteraard verleen je ook hand- en spandiensten voor ons eigen netwerk. Daarnaast ben je projectmatig bezig met het inrichten van Document Management oplossingen (scannen/herkennen/valideren/verwerken) voor onze klanten. Dat doe je samen met een collega die al ruime ervaring heeft met deze werkzaamheden op ons kantoor in Eindhoven. Wij bieden onze klanten maatwerkoplossingen aan. Ten behoeve van een nieuwe opdracht of uitbreiding van een bestaande opdracht zal je samen met een projectleider on-site bij de klant de inventarisatie doen en de presentatie van de oplossing.
 

Sales Trainee

Werken bij de leukste werkgever in de branche.
Als Sales Trainee kom je bij elke klant en prospect met een op maat gesneden voorstel voor documentenbeheer en onderzoek je de mogelijkheden om LUCENDIS oplossingen te implementeren. Zo help je organisaties en instellingen om effectiever informatie uit te wisselen. Jouw inzet en professionaliteit leggen de basis voor langdurige relaties. Je richt op een verder uit te breiden relatiebestand door actief contact te onderhouden met je prospects. Jij bent eindverantwoordelijk voor de klant en het gehele traject rondom de verkoop van LUCENDIS oplossingen en bijbehorende dienstverlening. Gedurende het traineeship word je opgeleid tot volwaardig accountmanager. Belangrijke onderdelen in het Sales Traineeship zijn:
Het verder uitbouwen en managen van ons klantenbestand.
Het genereren van nieuwe business;
Het vertalen van klantwensen in concrete LUCENDIS oplossingen en offertes;
Aftersales: het afhandelen en bewaken van contracten.
Als Sales Trainee bij LUCENDIS bieden wij je niet alleen een uitdagende functie bij een leuk bedrijf in een leuke branche, maar ook een carrière met een goed perspectief.
 

Account manager

Als Account Manager ICT ben je verantwoordelijk voor het genereren van ICT business zoals ons
Document Management  Systeem, en hosted servers, werkplekken in de Cloud en telecom,  bij onze bestaande klanten en bij nieuwe relaties. Voor deze functie vragen wij iemand met ervaring in de ICT business met minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie en een HBO werk en denk niveau .

Taken en verantwoordelijkheden
Je benadert onze klanten die al afdruk apparatuur en documentmanagement systemen gebruiken en stimuleert bij deze klanten ook onze andere ICT business zoals voor document management.
Je bent verantwoordelijk voor het behalen van je target
Je bent in staat om zelfstandig inventarisaties te doen en deze te vertalen in een advies.
Je zorgt voor een correcte afhandeling van je administratie Als account manager heb je veel vrijheid en ben je verantwoordelijk voor je eigen “winkel|” Natuurlijk heb je bij Lucendis veel groeimogelijkheden en zijn er kansen om je verder te ontwikkelen.
 

 Stagiair Marketing

In de vier tot zes maanden dat je bij ons aan het werk bent, krijg je de eindverantwoordelijkheid over diverse marketing projecten. Gedurende deze projecten zullen wij je continu uitdagen op creativiteit en resultaat. Daarnaast laten we je zelfstandig eigen initiatieven ontwikkelen en uitvoeren. Een eerste indruk:
Evalueren van de marketingcommunicatie methoden
Stroomlijnen, ontwikkelen en verbeteren van de huidige marketingprocessen
Verzorgen van online en offline content waaronder het beheer van onze website in WordPress. Verzorgen van publicaties Ondersteuning bij marktbewerking en voorbereiden sales afspraken

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Lucendis; een toonaangevende & innovatieve leverancier voor ICT oplossingen.

Door de inzet van intelligente, platform- en netwerkonafhankelijke software in combinatie met state-of-the-art digitale multifunctionele apparatuur en een uitstekende serviceverlening, zijn wij in staat om de gehele informatiestroom van de klant onder te brengen in één centrale mantelovereenkomst.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf bestaand uit flexibele en enthousiaste collega’s en we bieden mensen met de juiste instelling een ontzettend leuke werkomgeving.

Wat bieden wij?

Een goed salaris, waarbij we rekening houden met opleiding en ervaring.

Een leuke en uitdagende werkomgeving met veel flexibiliteit en een platte hiërarchie.

Een leuke, informele werksfeer met collega’s die dezelfde “getting the job done” mentaliteit hebben

Enthousiast over deze functies en geïnteresseerd ons bedrijf?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV. Deze kun je toesturen naar Mark Meijer, Managing Partner; mark.meijer@lucendis.com of 040-8200000