Op dit moment hebben we de volgende vacature

 

 

Serviceplanner met ervaring in de printerbranche

 

Als serviceplanner ben je dagelijks bezig met het coördineren en aannemen van service- en storingswerkzaamheden. Je neemt de meldingen aan, registreert deze om vervolgens de juiste servicemonteur in te plannen en controleert de voortgang van de werkzaamheden. Ook ben je verantwoordelijk voor de planning bij uitlevering van nieuwe apparatuur en de bestelling van onderdelen en supplies bij fabrikanten. Zelf sleutelen in het magazijn is een optie maar zeker geen vereiste.

In deze functie heb je telefonische en mailcontacten met klanten, monteurs en fabrikanten. Je hebt regelmatig afstemmingsmomenten met verkoop en administratie en werkt nauw samen met onze it/telefonie specialist.

Voor deze uitdagende job zoeken wij iemand die vooral stressbestendig is en liefst wat ervaring heeft als monteur in het veld, zodat er een goede inschatting door je gemaakt kan worden wat voor actie er nodig is als de klant een probleem meldt.

Naast het hebben van een scherpe geest en een flexibele instelling, is het voor deze functie van groot belang dat je accuraat bent. Je begrijpt dat het correct administreren van storingen, bestellingen en uitleveringen essentieel is voor de bedrijfsvoering en de historiek van apparatuur bij onze klanten.

 
 
 

Wat bieden we?
Een goed salaris, waarbij we rekening houden met opleiding en ervaring
Een leuke en uitdagende werkomgeving met veel flexibiliteit en een platte hiërarchie
Een informele werksfeer met collega’s die allen de “getting the job done” mentaliteit hebben

Enthousiast over deze functie?
Dan ontvangen we graag je sollicitatie met CV, deze kun je toesturen naar maureen.diamant@lucendis.com