” Choose a job you love and you will never have to work a day in your life “

Werken is zo’n belangrijk onderdeel van ons leven dat wij iedereen zoveel mogelijk plezier en tevredenheid toewensen en er ook iedere dag ons best voor zullen doen om onze collega’s daarbij te helpen en het goede voorbeeld te geven.

Mensen die succesvol zijn werken, sporten of creëren op basis van hun intrinsieke motivatie. Deze drijfveren die volledig uit jezelf komen en mensen tot grootse prestaties sturen hopen wij ook bij onze collega’s te aan te treffen.

Omdat wij blijven groeien en deze groei heel graag doorzetten en goed willen managen zoeken wij goede, intrinsiek gemotiveerde collega’s die graag werkzaam zijn in de wereld van ICT.

Lucendis is een full service ICT dienstverlener op het gebied van digitalisering van werkprocessen en volledige kantooromgevingen.

Op dit moment hebben wij de volgende vacature openstaan;

 

 

 

Planner/helpdeskmedewerker 40 uur per week

 

 
 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Lucendis; een toonaangevende & innovatieve leverancier voor ICT oplossingen.

Door de inzet van intelligente, platform- en netwerkonafhankelijke software in combinatie met state-of-the-art digitale multifunctionele apparatuur en een uitstekende serviceverlening, zijn wij in staat om de gehele informatiestroom van de klant onder te brengen in één centrale mantelovereenkomst.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf bestaand uit flexibele en enthousiaste collega’s en we bieden mensen met de juiste instelling een ontzettend leuke werkomgeving.

Wat bieden wij?

Een goed salaris, waarbij we rekening houden met opleiding en ervaring.

Een leuke en uitdagende werkomgeving met veel flexibiliteit en een platte hiërarchie.

Een leuke, informele werksfeer met collega’s die dezelfde “getting the job done” mentaliteit hebben

Enthousiast over deze functie en geïnteresseerd ons bedrijf?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met CV. Deze kun je toesturen naar maureen.diamant@lucendis.com.